Altınordu’ya Bochum Kaleci Antrenörü Knoop'tan Ziyaret

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) paneli için İzmir’e gelen Bochum Kaleci Antrenörü Knoop, Altınordu kaleci antrenörleriyle Selçuk’ta bir araya gelerek eğitim ve bilgi alış verişinde bulundu.

İZVAK’ın “Almanya’nın yeni futbol düzeni ve altyapı” konulu paneli için İzmir’e gelen Bochum Baş Scouter ve kaleci antrenörü Marco Knoop, Altınordu ve Futbol Akademisi’nde (AFA) görev yapan kaleci antrenörleriyle bilgi alış verişinde bulundu. Selçuk-Efes Tesisleri'ndeki çalışmaya AFA Direktörü Nedim Yiğit, Profesyonel Takım Kaleci Antrenörü Hüseyin Yenikaya, Gümüşordu Kaleci Antrenörü Ümit Özışık, AFA kaleci Antrenörleri Semih Ağra ve Yahya Yılmaz katıldı.

Koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda konsantrasyon, kalecinin çeşitli pozisyonlardaki duruşları, kenar toplarına çıkışlar, topun oyuna hızlı ve doğru bir şekilde sokulması üzerinde çalışmalar yapıldı. Knoop, kalecinin aktif olarak oyuna katılmasının önemi üzerinde dururken, takım arkadaşlarıyla iletişimin sürekliliğine de dikkat çekti. Knoop ve AFA direktörü Nedim Yiğit, çalışmalar sonunda bir araya gelerek yetenek seçimi konusunda bilgi paylaşımında bulundular. Yiğit, daha sonra ise Knoop’a üzerinde adının yazılı olduğu Altınordu forması hediye etti.

Kaynak: İHA