Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Erdoğan Açıklaması

Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne'yi 87-63 yenen Fenerbahçe Ülker'in Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, play-off maçlarında ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini belirtti.

Erdoğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Olin Edirne maçının kendileri için sadece kazanılması gereken puan maçı olduğunu söyledi.

Play-off serisindeki rakiplerinin, erteleme maçlarının ardından belli olacağını belirten Erdoğan, "Normal sezon ile play-off maçları arasındaki sürede mümkün olduğunca iyi çalışıp, sakat oyuncularımızı da iyileştirdikten sonra tam kadro ilk tura başlamak istiyoruz. Fenerbahçe Ülker, hangi pozisyonda play-off maçlarına girerse girsin, şampiyonlukta her takımdan daha fazla iddialı. Bu iddiayı oyuncularım sayesinde ortaya koyuyorum. Çünkü bu sene, Türkiye Kupası'nı alarak başladık. Play-off maçlarında ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur da Tofaş galibiyetiyle takımın ligde kalmayı garantilemesinin ardından oyuncularının, Fenerbahçe Ülker karşısında yeteri kadar motive olamadığını belirtti.

Genç oyunculara forma giyme imkanı tanıdıklarını ifade eden Taştimur, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Onların hedefi devam ediyor. Pınar Karşıyaka maçına da aynı düzen ve zihniyetle çıkıp sezonu kapatacağız" dedi.

Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin

Yayıncı: Nurhan Çorlu

Kaynak: AA