Aydınspor 1923'te Görev Dağılımı Yapıldı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’te yönetim kurulu üyeleri görev dağılımını yaptı.

Aydınspor 1923’te yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıya şehir dışında bulunan Hilal Batmaz, yurtdışında bulunan Aydın Yörük ve işleri nedeniyle Zafer Gezer katılmadı. Süha Bayırlı’nın başkan seçildiği yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle oldu: Erdal Sakallı (Genel Kaptan), Tunç Erlaçin (Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu), Kaya Özcan (Altyapı Sorumlusu), Veysel Kılınç(Başkan Yardımcısı), Koray Sontur (Basın Sözcüsü), Altuğ Karaköse (Genel Sekreter ve Amatör Şubeler Sorumlusu), Kemal Yaylalı(Taraftar Temsilcisi), Aydın Yörük(Üye), Zafer Gezer(Üye), Bülent Aytürk (Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetici), Niyazi Şanlıdağ(Tesislerden Sorumlu Yönetici), Emir Kaya(Lojistik), Mukadder Özer(Üye).

İLK KONU ALTYAPI
Yaptıkları ilk yönetim kurulu toplantısının son derece olumlu olduğunu belirten Aydınspor 1923’ün çiçeği burnunda başkanı Süha Bayırlı, ilk toplantıda altyapı konusunun gündeme geldiğini ifade etti.

Aydın Belediyesi’nden İlhami Ortekin Tesisleri’nin düzeltilmesi için talepte bulunduklarını belirten Bayırlı, “En kısa süre içinde İlhami Ortekin Tesisleri’ne sentetik saha ve tesislerin yanındaki alana bir antrenman sahası daha yapılması yönünde talebimiz olacak. Akademi Ligleri’ndeki takımlarımız burada antrenmanlarını ve maçlarını oynayabilecekler. Ayrıca, 9-10-11 yaş grubu oyuncularımız için Efeler Mahallesi’ndeki küçük sahayı da yaptırmak istiyoruz. Onlar da bu alanı kullanacaklar” diye konuştu.

TRANSFER KOMİTESİ
Öte yandan, Aydınspor 1923’ün transfer komitesi de yönetim kurulunun ilk toplantısında belirlendi. Transfer Komitesi şu isimlerden oluştu: Süha Bayırlı, Erdal Sakallı, Tunç Erlaçin, Kaya Özcan, Altuğ Karaköse.

Kaynak: İHA