Türkiye: 3 - Letonya: 3

2014 Dünya Kupası Eleme maçları öncesinde ilk hazırlık maçında Letonya karşılaşan ile A Milli takım sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı

Liglerin bitmesiyle Almanya'da kampa giren A Milli Futbol takımı, Duisburg'da oynanan maçta Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Ay yıldızlıların golleri Olcay Şahan (Dk. 8), Selçuk İnan (Dk. 23-Pen) ve Veysel Sarı'dan (Dk. 60) geldi.

Yaklaşan 2014 Dünya Kupası eleme maçları öncesinde Almanya'da kampa giren Milli takım, Letonya karşısında ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. Olcay Şahan'ın 8. dakikadaki golüyle öne geçen Ay-yıldızlılar, 23. dakikada kazanılan penaltıda Selçuk İnan'ın attığı golle farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarısı 2-0 sonuçlanan karşılaşmada 2. yarının 54. dakikasında Edgards Letonya'adına farkı 1'e indrdi. Bu golde ikinci yarıda oyuna dahil olan kaleci Mert Günok'un hatası büyüktü. Milli Takım 60. dakikada Veysel Sarı ile farkı yeniden 2'ye çıkardı. Veysel, A milli takımla ilk golünü attı. Letonya 69 ve 84. dakikalarda Sabala ile 2 gol daha bulunca maç 3-3 berabere sonuçlandı.