Spor Toto 3. Lig

Bu yıl son haftalarda şampiyonluğu kaçıran ve Play-off maçlarında ikinci ligin kapısından sönen Darıca Gençlerbirliği, geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig'de İstanbulspor'u çalıştıran teknik direktör Tunahan Akdoğan ile anlaştı.

İstanbulspor'un başında başarılı bir sezon geçiren ve takımı Play-off oynama noktasına getiren Tunahan Akdoğan, geçtiğimiz sezon İstanbulspor'da özellikle deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekmişti. Bu sezon Spor Toto 2. Lig'in kapısından dönen Darıca Gençlerbirliği ise, yeni sezonda Tunahan Akdoğan yönetiminde 2. lige yükselmeyi hedefliyor. Akdoğan'ın yardımcılığını yine İstanbulspor'dan birlikte çalıştığı Tufan Denizdaş yaparken, Darıca Gençlerbirliği’nin tesislerinde basın mensuplarının katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi.

Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, atılan imzaların her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederken, geride kalan sezonda ikinci ligin kapısından dönen Darıca Gençlerbirliği’nin her anlamda başarılı bir yılı geride bıraktığını ifade etti.

Başkan Karabacak, final müsabakasında şanssız bir şekilde ikinci ligi kaçırdıklarını ifade ederken, önümüzdeki yıl Akdoğan’la şampiyonluğu yakalayacaklarına olan inancını dile getirdi.

Akdoğan ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, Darıca Gençlerbirliği'nin her antrenörün çalışmak isteyeceği bir kulüp olduğunun altını çizerken, özellikle tesislerine hayran kaldığını ve bu tür tesislerin bir çok birinci lig kulübünde dahi olmadığını ifade etti.

Kaynak: İHA