Kayserili İzciler Kupayla Döndü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Yetiştirme Yurdu İzcileri, Samsun’da yapılan ‘Kurtuluşa İlk Adım’ Kampından kupayla döndü.

Yetiştirme Yurdu İzcileri 15-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen “Kurtuluşa İlk Adım “ izci kampına katıldı.

Diğer illerden gelen izcilerle beraber çeşitli yarışmalara katılan izciler, Şehir Oryantirinğ yarışmasında Birincilik Kupasını aldı.

Kulüp önderi Murat Aydemir izcilikteki amaçlarının gençlerin, bedensel, ruhsal sosyal ve zihinsel yönden gelişmelerini sağlamak olduğunu bildirdi.

Yetiştirme Yurdu Müdürü Davut Güneş “Yurdumuzda kalan gençlerimizin topluma kazandırılması amacıyla her türlü sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunuyoruz. Güreş, yüzme, atletizm, judo, masa tenisi, izcilik, satranç branşlarında yarışmalara katıldık ve çeşitli ödül kazandık” dedi.

Kulüp Başkanı ve İl Müdür yardımcısı Naim Dural “Kulüp olarak çocuklarımız ve gençlerimizin gelişmelerine iyi yönde katkı sağlayacak her türlü spor, sosyal faaliyeti destekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA