Maçın Ardından

Konya - Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, "İnşallah bu çocuklar, bu mücadeleyi sürdürdükçe final maçında da başarılı olup şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Taşyürek, 3-1 yendikleri Bayrampaşaspor maçının ardından katıldığı basın toplantısında, Bayrampaşasporlu futbolcuları mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Çok temiz, kaliteli ve üst düzey bir maç olduğunu ifade eden Taşyürek, şunları söyledi:

"Bayrampaşaspor'a bundan sonra başarılar diliyorum. Ben Hatay'ın çocuğuyum. Hatayspor'da çok forma giydim. İnşallah takımımın başında teknik adam olarak futbolculuğumda yaşadığım duyguları yaşarım. Benim Hatayspor'a ahde vefa borcum var. Bunu yapmak adına, o final maçını da kazanmak istiyoruz. Biz bir il takımıyız. Çok ihtiyacımız var. İnşallah bu çocuklar, bu mücadeleyi sürdürdükçe final maçında da başarılı olup şampiyon olacağımıza inanıyorum."

Bayrampaşaspor Teknik Direktörü Murat Şenvardar ise 8. hafta göreve geldiklerinde takımın sondan 2. sırada olduğunu hatırlattı.

Takımı 8. sıradan play-off'a kadar getirdiklerini vurgulayan Şenvardar, "Maçı kaybettiğimiz için oyuncularım da biz de üzgünüz ama yapacak birşey yok. Hatayspor'u tebrik ediyoruz ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Ayrıca bu zamana kadar yaşattıkları her şey için bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Canları sağ olsun hepsini alınlarından öpüyorum."

Kaynak: AA