Merinosspor Türkiye Finallerine Gidiyor

Merinos spor yıldız voleybol takımı yarı final maçları tümünü kazanarak Bursa’da yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Bayanlar voleybol liginde dört ayrı kategoride il birinciliğini alan ve yıldızlar bayan voleybol takımı ile yarı finalde tüm rakiplerini yenen Merinos Spor yıldızlar bayan voleybol takımı Bursa’da finallere katılacak. Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan on altı takım ile mücadele edecek olan Merinos spor iyi bir derece ile dönmek istiyor. Merinos spor Kulübü Başkan Abdurrahman Yavuz Gaziantep’ten tarihinde ilk defa bir bayan voleybol takımının Türkiye finallerine katılmaya hak kazandığına dikkat çekerek, “Merinos spor olarak bir yıl önce kurulmamıza rağmen önemli başarılara imza attık. Dört ayrı kategoride il birinciliği alarak yarı final hakkı kazanmıştık. Yıldızlar kategorisinde tüm rakiplerimiz yendik ve Türkiye finallerine katılıyoruz. Burada Türkiye’nin en iyi ve bünyesinde milli voleybolcuları barındıran takımlarla mücadele edeceğiz. Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Alt yapıya önem veren Merinos spor voleybol takımı oldukça ciddi yatırımlar yaparak gerek alt yapıda gerekse 3. Ligde yoluna başarı ile devam edecektir” dedi.

Türkiye Bayanlar voleybol 3. liginde mücadele eden Merinos sporun takımı yeni sporcularla güçlendireceğini ifade eden Abdurrahman Yavuz Merinos’un adına yakışır bir takım oluşturacaklarını ve hedefin yeni sezonda şampiyonluk olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA