Manisaspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig Play-off final maçında Torku Konyaspor, Manisaspor’u 2-0 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig’e yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, kendilerine dua edenleri mahcup etmedikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Hak ettikleri bir şampiyonluk olduğunu anlatan Tütüneker, “Maça gelince 2-0’lık net bir skor var. İkinci yarı azcık geri çekildik. Karşılaşmada Manisa’nın da pozisyonları vardı ve Manisa sezon başından beri iyi bir takımdı. Dolayısıyla işimizin kolay olmayacağını biliyorduk. Ama bizim isteğimiz, arzumuz, savaşmamız bizi bu seviyeye getirdi. Biz hakikaten kolay bir yerden gelmedik, 14. sıradan geldik ve play-off’a gelmeyi başardık. Buca’yı eledik, Manisa’yı eledik hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Torku Konyasporlu Muhammet Yürükuslu, Uğur hocanın gelişiyle çıkışa geçtiklerini ve şampiyon olduklarını için çok mutlu odluklarını belirtti.

Torku Konyasporlu Selim Ay da, şampiyonluğun kelimelerle anlatılabilecek bir duygu olmadığını aktararak, takımdaki inanmışlığın Süper Lig yolunu açtığını kaydetti.

Öte yandan, maç sonunda Manisaspor Teknik Direktörü ve futbolcuları basın toplantısına katılmadı.

Kaynak: İHA