Tanju Çolak Futbol Akademisi Ordu’da Açıldı

Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Tanju Çolak, kendi adını verdiği futbol akademisinin 11’inci şubesini Ordu’ya açtı.

Ordu’da bulunan Capo Arena Tesisleri’nde hizmete giren Tanju Çolak Futbol Akademisi’nin açılışına Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Tanju Çolak, minik sporcular ve aileleri katıldı

Açılış öncesinde konuşan Çolak, önemli olan miniklerin gelecekte çok önemli futbolcu değil, kişilikli birey olmalarını istediklerini belirterek, “Bizim için çocuklarımız çok önemli, çocuklarımız için yapmayacağımız hiçbir şeyimiz yok. Bu çocuklar artık bizlere emanettir. Bu çocukların bundan sonraki paylaşımları, arkadaşlıkları, okuldaki başarıları ile bir bir ilgileneceğiz. Doğru güzel, saygın işler yapmak istiyoruz. Çünkü sonuç çocuklar. Çocuklara ne verirseniz onu alıyorlar. Bizde güzellikleri, iyilikleri ahlaki paylaşımları, sevgiyi dostluğu vermek için buradayız. Bu çocuklar yarın çok özel bireyler olarak karşınıza çıkacaklar. Çok önemli futbolcu olmaları önemli değil, önemli olan Türkiye Cumhuriyeti'ne güzellikler katabiliyor mu? Duruşu olabiliyor mu? Bunlar çok önemlidir. Bunun için burada 11’inci şubemizi açıyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, efsane futbolcu Tanju Çolak, minik futbolcularla şut çalışması yaptırdı.

Kaynak: İHA