Fethiyespor Son Yarı Finalist Oldu

Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek final maçında İnegölspor’u 1-0 yenen Fethiyespor son yarı finalist oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, İnegölspor ile oynadıkları maçın erken final niteliğinde olduğunu söyledi.

Ceviz, "Maçın büyük bölümde biz oynadık. Zaman zaman da İnegölspor etkili oynadı. Elemeli maçlarda skor avantajı bir yerde sizi öne geçirdikten sonra savunmaya dikkat etmeniz gerekiyor. Oyuncularımız da bu dengeye dikkat ettiler, bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarı finale kaldık, rakibimiz Yeni Malatyaspor çok güçlü bir ekip. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, camiamıza da bu galibiyeti armağan ediyorum” dedi.

Fethiyesporlu futbolcu Sabri Turgut, yarı final maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını, Konya Atatürk Stadını doldurmasını istedi. Necdet Kaba ise, Spor Toto 2. Lig’de 30 yaş sınırına değinerek, bu kararın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iptal edilmesini gerektiğini kaydetti.

İNEGÖLSPOR CEPHESİ
İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut açıklamasında, kazanmayı çok arzuladıkları bir maçta istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Bulut, “Bazen böyle durumlar olabiliyor. Genç bir ekibiz, sezon başından beri iyi futbol oynayan bir takımdık. Bugün maçın ilk 45 dakikası o görüntüyü sergileyemedik ve kaybettik. Futbolcularım canları sağolsun artık yapacak bir şey yok. Rakibimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

İnegölsporlu oyuncu Kemal Hastürk, ikinci yarı gol bulmak için çok çabaladıklarını ama başaramadıklarını ifade ederek, “Pozisyonları gole çevirebilseydik daha başarılı olacaktık ama olmadı. Rakibimiz iyi direndi, bütün takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İnegölsporlu futbolcu Eray Açıkgöz ise, çok iddialı bir şekilde geldikleri Play-Off’tan erken elendiklerini dile getirdi. Açıkgöz, “Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. İlk yarı iyi oynayamadık ama ikinci yarı maç değişti.Maçı kazanmak adına iyi işler yaptık ama golü bulamadık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA