Arda ve Semih Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli Takım'ın kamp kadrosunda 2 önemli isim yer almıyor.

A Milli Takım'ın bugün başlayan Almanya hazırlık kampının kadrosunda yer alan Arda Turan ve Semih Kaya kadrodan çıkarıldı. Daha önce de Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, son Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Fakat bu defa özellikle Arda'nın çıkarılma nedeni oldukça farklı. Öyle ki tartışma yaratacağa benziyor.

KADRODAN ÇIKARMA KARARININ NEDENLERİ


Atletico Madrid'in, İspanya'da sezonun devam etmesinden dolayı izin vermediği Arda Turan, (64 milli maç, 13 gol) ile Semih Kaya (10 milli maç) sezon içi gelişen bel sorununa yönelik olarak kulüp doktorlarının raporu doğrultusunda uygulanan tedavinin istirahatı gerektirmesi nedeniyle, A Milli Takım'ın Almanya kampında olmayacak.

AYKUT KOCAMAN'I KIZDIRACAK ARDA KARARI

Türk Futbolunun gelecek vaat eden yıldızı Salih Uçan, U20 Milli Takımı kadrosuna çağrılmıştı. Fenerbahçe, Türkiye Kupası için affını istemişti. Fakat TFF olumsuz yanıt vermişti. Bunu üzerine Aykut Kocaman sitem etmiş ve' Salih'in milli takıma çağrılmaması konusunda talebimiz oldu. Salih'in affını istedik, kabul görmedi. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum, söyleyecek bir şey yok. Türkiye Kupası Finali oynayacağız. Türkiye'nin en büyük iki kupasından biri. Böyle bir kupada oyuncumuzu oynatabilmeyi çok isterdik.' şeklinde konuşmuştu. Aykut Kocaman ile A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı arasında gerginlik olduğu bilinen bir gerçek. Şimdi verilen Arda kararının ardından gözler Aykut Kocaman'a çevrildi