Gece Yarısı Kente Ulaşan Mackolik.com Uşak Üniversitesi Takımı Düzenlenen Kutlama Töreninde Taraftarlarıyla Buluştu

Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off yarı final serisinde, Akhisar Belediyespor'u iki maçta da yenerek Beko Basketbol Ligi'ne yükselen mackolik.com Uşak Üniversitesi takımı, kent merkezinde düzenlenen kutlama töreninde taraftarlarıyla buluştu.

Akhisar Belediyespor maçının ardından saat 00.30'da Uşak'a ulaşan mackolik.com Uşak Üniversitesi teknik ekibi ve oyuncuları, kent meydanında düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Coşkulu taraftar grubunun tezahüratları arasında teker teker otobüsten inen oyuncular Beko Basketbol Ligi'ne yükselmeyi kutladı. mackolik.com Uşak Üniversitesi Antrenörü Ozan Bulkaz, yaptığı konuşmada, 8 yıllık özlemi sona erdirdirip Beko Basketbol Ligi'ne çıkmayı başardıklarını söyledi.

Zorlu bir ligin ardından play-off maçlarında oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiklerini anlatan Bulkaz, "Bize inanan, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Şu an inancın başarısını kutluyoruz. Uşak bu başarıyı hak etmişti. Basketbol kenti olduğumuzu gösterdik. Bizi her maçta yalnız bırakmayan taraftarımıza, yöneticilerimize, basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

mackolik.com Uşak Üniversitesi Başkanı Mustafa Kuvvet ise başarının ekip işi olduğunu ifade ederek, ''İyi bir ekip olduk. Herkes üzerine düşeni layıkıyla yaptı. Beko Basketbol Ligi'nde hedeflerimiz olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

mackolik.com Uşak Üniversitesi Takım Kaptanı Gürol Karamahmut da takım arkadaşlarına teşekkür ederek, hak ettikleri sevinci yaşadıklarını kaydetti.

Saat 02.00'ye kadar süren kutlamalar havai fişek gösterisinin ardından son buldu.

Kutlamalara, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tosun, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Kabay ve takım yöneticileri de katıldı.

Muhabir: Soner Kılınç / Şafak Yel

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA