Muratpaşa Belediyesi'nde Yaz Spor Merkezi Açılıyor

Muratpaşa Belediyesi tarafından hentbol, basketbol, cimnastik, futbol, tekvando, tenis, yoga, futbol kaleci akademi ve sabah sporu olmak üzere 9 branştaki yaz spor merkezi ücretsiz olarak açılıyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından başlatılan yaz spor merkezlerinde ücretsiz olarak 9 branşta eğitim verilecek. Süleyman Evcilmen Spor Salonu, Mustafa Çetin Kaya, Uğur Mumcu ve Konuksever statları, Astur, Oyak, Çağlayan, Bayındır, ve 75. Yıl spor salonlarında düzenlenecek faaliyetler, hentbol, basketbol, cimnastik, futbol, tekvando, tenis, yoga, futbol ve sabah sporu branşlarında yapılacak.

Cimnastik branşında 4-7 yaş arasındakiler katılabilecek. Yetişkinlere yönelik yoga ve sabah sporunda yaş sınırı bulunmazken, hentbol, basketbol, futbol, tekvando, tenis, futbol kaleci akademi 7-12 yaş gruplarında haftanın üç günü yapılacak. Yaz spor merkezleri 24 Haziran'da başlayıp 2 Eylül'de sona erecek. Kayıtlar Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Bürosu ve Spor Müdürlüğünde yapılacak.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA