Burak Yılmaz en iyi 11'de

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray adına sekiz kez fileleri havalandıran Burak Yılmaz, The Sun tarafından yılın 11'ine seçildi.

Bu sezon hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren milli futbolcu Burak Yılmaz'a büyük onur... The Sun'ın en iyi 11'ine seçilen yıldız futbolcunun son talibi ise Fiorentina oldu.

Ada'nın en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, 2012-13 Şampiyonlar Ligi sezonu için hazırladığı'Altın 11'de Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz'a da yer verdi.

Burak Yılmaz'ın her 95 dakikada bir fileleri havalandırdığını vurgulayan The Sun gazetesi, Burak Yılmaz'ın kariyeri süresince düzenli olarak gol atabilecek seviyede bir futbolcu olduğunu belirtti.

İşte The Sun'ın seçtiği yılın 11'i
Willy (Malaga)
Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
Dante (Bayern Münih)
Weligton (Malaga)
Philipp Lahm (Bayern Münih)
Xavi (Barcelona)
Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih)
Mario Götze (Borussia Dortmund)
Robert Lewandowski (Borussia Dortmund)
Burak Yılmaz (Galatasaray)
Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Fiorentina'nın kurmayları, Galatasaray yönetimi ile Burak Yılmaz için masaya oturuyor. İtalyanlar'ın golcü için rekor sayılabilecek 15 milyon avroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, yeni yıldızlar için çalışmaya başlayıp listesine dünyaca ünlü futbolcuları katarken, sarı-kırmızılıların kapısını da Fiorentina çaldı. Arsenal 'in 28 milyon avro (65 milyon TL) teklif ettiği Jovetic 'i takımdan göndermeye hazırlanan Fatih Terim 'in eski kulübü, bu oyuncunun boşluğunu iki sezondur Süper Lig 'de gol kralı olan Burak Yılmaz ile doldurmayı planlıyor. İtalyanlar 'ın Burak'a ayırdığı bütçe ise Türkiye için son dönemlerin rekoru. Bugün İstanbul 'a gelmesi ve Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup ilk pazarlığı yapması beklenen Fiorentina kurmaylarının 15 milyon avroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Burak Yılmaz 'ı Trabzonspor 'dan sezon başında 5 milyon avro karşılığında alan Sarı-Kırmızılı ekipte son kararı Terim 'in vereceği bildirildi.