A Milli Erkek Takımı, Akdeniz Oyunları'na Eskişehir'de Hazırlanıyor

Türkiye A Milli Erkek Hentbol Takımı, 20-30 Haziran'da İçel'de yapılacak Akdeniz Oyunları için hazırlıklarını Eskişehir'de sürdürüyor.

Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hakan Dindar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunları hazırlıkları kapsamında Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesinde kampa girdiklerini kaydetti.

AÜ'nün sportif açıdan önemli imkanlara sahip olduğunu ve bunlardan yararlanmak için Eskişehir'de kamp yaptıklarını anlatan Dindar, şöyle konuştu:

"Eskişehir'deki yaşam ve düzen, kamp tercihimizi etkiledi. AÜ'deki Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu,Türkiye'nin bir numarası. Hentbol Milli Takımı'na üniversitenin kapılarını açtığı için AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın ve öğretim görevlileri ile Yrd. Doç Dr. Mehmet Kale'ye teşekkür ediyorum. Akdeniz Oyunları sezonun bittiği zamana denk geliyor. Bu sezonda sporcular, yorgun ve yıpranmış oluyor. Kısa sürede tekrar toparlanıp performansımızı zirveye çıkartmak için kesinlikle bilimsel desteğe ihtiyacımız vardı. AÜ bize bu desteği veriyor."

-"Amacımız başarılı olmak"-

Dindar, takımın Akdeniz Oyunları'nda ilk üç içinde yer alacağına inandıklarını söyledi.

Oyunlar öncesinde ligin bitmesine bağlı olarak oyuncuların sakatlığından korktuklarını dile getiren Dindar, şöyle devam etti:

"Güçlü rakiplerle oynayacağız. Akdeniz Oyunları'nda hedefimiz Fransa ile final oynamak. Başka çekincemiz ve kaygımız yok. Şu anda 18 kişilik kadroyla kamp yapıyoruz. Kampa 8 oyuncumuz daha katılacak. Oyuncularımızın kamp dönemindeki performansları ve biyoritimleri kadro tercihlerimizi etkileyecek. Amacımız başarılı olmak. Eskişehir'de, 3 Haziran'a kadar kamp yapacağız."

Muhabir: Deniz Açık

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA