Spor Toto 2. Lig Play-off

2012-2013 Futbol Sezonu'nda PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Spor Toto 2. Lig Play-Off müsabakalarında yer alan Yeni Malatyaspor, İstanbul ekibi Tepecikspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Anadolu Selçukluspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde Play-Off müsabakası hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılın takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, futbolcuların performanslarının teknik heyeti memnun ettiği kaydedildi.

Play-Off müsabakaları için Cumartesi günü Konya’ya giden Yeni Malatyaspor, 24 Mayıs Cuma günü İstanbul ekibi Tepecikspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren sarı kırmızılılar, zorlu geçecek mücadele öncesi tempo artırdı.

Hazırlıklar esnasında futbolcularla yakından ilgilenen teknik patron Özcan Kızıltan’ın, oyuncularla yaptığı toplantıda, “Play-Off müsabakalarında hatanın telafisi yok. Bu anlamda hepinizin Play-Off müsabakalarına yoğunlaşmasını istiyorum. İlk maç bizim için çok önemli. Rakibimiz Tepecikspor ve hepinizin ilk olarak bu maçı düşünmesi gerekiyor. Çünkü ilk maçlar her zaman zordur” dediği öğrenildi.

Kaynak: İHA