Sinan Engin açıkladı: Alper Potuk G.Saray'da

Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin, Galatasaray ile Eskişehirspor’un Alper Potuk konusunda kesin olarak anlaştığını söyledi. Galatasaray Spor Külübü de Eskişehirsporlu Alper Potuk ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiğini açıkladı.

İstanbul Les Ottomans'da bir araya gelen G.Saray İkinci Başkanı Ali Dürüst ve yöneticilerden Abdürrahim Albayrak, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile sıkı bir transfer pazarlığı gerçekleştirdi.

TRANSFERİN BAŞ MİMARI ALBAYRAK…
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” programında konu hakkında konuşan Sinan Engin ise elde ettiği son dakika bilgisini izleyicilerle paylaştı. Sinan Engin, Eskişehirspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve büyük takımların kıskacına giren Alper Potuk için G.Saray kulübüyle anlaşıldığını ifade ederek, kulüp yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın transferin baş mimarı olduğunu belirtti.

FUTBOLCU+PARA

Fatih Terim'in Alper Potuk'u çok istemesi nedeniyle, aradaki kalan farkın Abdurrahim Albayrak tarafından karşılanacağını açıklayan Sinan Engin, bir futbolcu ve para karşılığında transferin gerçekleştiğini duyurdu.

ALPER 6 MİLYON EDERSE...

Alper'in iyi bir oyuncu olduğunu belirten Engin, "Alper yetenekli bir futbolcu ama geliştirmesi lazım. Sneijder, Hamit, Selçuk gibi isimler varken çok çalışmalı. Kaç gol atmış bu sene mesela. Üzerine koyması lazım. Ayrıca Alper 6 Milyon Euro ederse Oğuzhan 10-15 Milyon Euro eder" dedi.

YETER Kİ TERİM İSTERSİN
Quaresma transferine de değinen Engin, "Galatasaray bu hafta Quaresma transferini açıklayabilir. Yeter ki Fatih Terim Quaresma'yı istesin" diyerek G.Saray taraftarına müjdeyi verdi.

G.SARAY BORSAYA BİLDİRDİ


Galatasaray, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Alper Potuk ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirimini yaptı.

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı bildirim şöyle; "Profesyonel futbolcu Alper Potuk'un kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."


BEYAZ GAZETE