Ortaklar Bitime 1 Hafta Kala Şampiyon

Ortaklar Yeni Belediyespor, Aydın 2. Amatör Küme 5. Grup’ta ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

Bu sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Ortaklar Yeni Belediyespor, hedefine ulaşmanın coşkusunu yaşıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Bağarası Belediyespor’u deplasmanda 2-3 yenerek şampiyonluğu garantiledi. Son hafta bay takım olacağı için maç yapmayacak olan Ortaklar Yeni Belediyespor, 2. Grup’ta önceki hafta şampiyonluğunu ilan eden Yavuzköyspor’dan sonra mutlu sona ulaşan ikinci takım oldu.

Ortaklar Yeni Belediyespor Antrenörü Mehmet Esat Yıldırım 1. Amatör Küme’ye yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtirken, “Hedefimize ligin bitimine bir hafta kala ulaştığımız için mutluyuz. Bu sezon bu şampiyonluğu hak etmiştik. Tüm futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN’DAN SPORA TAM DESTEK
Kulüp Başkanı Mustafa Küçükkaya’nın desteklerinden ötürü teşekkür ettiği Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ise gençlerin kendilerini en az bir spor dalında geliştirmesi için gayret ettiklerini belirtti.

Elde ettikleri galibiyet sonrası şampiyonluk primini 2’ye katlayan Başkan Akın, Antrenör Mehmet Esat Yıldırım başta olmak üzere tüm yönetici, taraftar ve oyuncuları tebrik etti.

Şampiyonluk sevincini galibiyet sonrası düzenlenen mangal partisiyle doyasıya yaşayan Ortaklar, şampiyonluk kupasını lig bitiminde kaldıracak.

Kaynak: İHA