F.Bahçe'den yılın çalımı: Alper Potuk F.Bahçe'de

Alper Potuk Fenerbahçe'de... Galatasaray, Alper Potuk ile görüştüğünü borsaya bildirdi; ancak Fenerbahçe Eskişehirsporlu oyuncuyu renklerine bağladı.

İşte Alper Potuk'un Fenerbahçeli olmasının hikayesi!

Fenerbahçe, Galatasaray'a yılın çalımını atarak Alper Potuk'u renklerine bağladı. Peki Alper Potuk nasıl Fenerbahçeli oldu?

İŞTE TRANSFERİN HİKAYESİ:

Dün Galatasaray cephesi Halil Ünal ile görüşüp, Alper için söz kesti. Hatta sarı-kırmızılı kulüp sabah saatlerinde Alper Potuk'u KAP'a bildirdi.

Herşey saat 13.00'te başladı. Alper Potuk'un menajerleri Fenerbahçe kulübü ile temasa geçiyor. Başkan Aziz Yıldırım'a 8 Milyon Euro karşılığında Alper'i size verebiliriz diyorlar. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'a soralım diyor. Aykut Kocaman o saatlerde takım ile birlikte uçakta olduğu için ulaşılamıyor. Aykut Kocaman'ın da onayı alındıktan sonra, Aziz Yıldırım'ın yetki verdiği Yüksel Çağlar, menajerler ve Halil Ünal uzun süren pazarlıkları sonucu anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe bu anlaşma sonucu 6 milyon 250 bin avro + Orhan Şam ve Henri Bienvenu'yü verecek. Fenerbahçe, Alper Potuk'un transferini bitirdi.

Fenerbahçe Alper Potuk için görüşmelerin başladığını RESMEN duyurdu!..


Transfer yönetimler tarafından bitirilirken, Fenerbahçe Alper Potuk ve menajeriyle görüşmedi. Fenerbahçe yönetimi oyuncu ve menajeriyle yarın bir araya gelecek