Al birini vur ötekine

G.Saray-Trabzon maçı seremonisinde sarı-lacivertli formalı çocuğun yer almaması camianın tepkisini çekerken aynı ambargoyu Kanarya’nın da Kadıköy’deki G.Saray derbisinde bordo-mavili kulüp için uyguladığı ortaya çıktı

G.Saray-Trabzon maçında futbolcularla birlikte sahaya çıkan çocukların seremonide giydiği formalar içinde F.Bahçe 'nin olmaması sarı-lacivertli camiada büyük tepkiye yol açmıştı.

Hatta sarı-lacivertli futbolcular sabah idmanı öncesi ve sonrasında bu talihsiz olayı birbirleriyle konuşurken “Bizimle birlikte sahaya çıkan çocukların formasına değil gözlerine, güler yüzlerine kimi zaman da heyecanlı bakışlarına bakarız. Onlarla kısa zaman geçiririz ancak el ele yürüdüğümüz için aramızda bir yakınlık olur. Hiç kimsenin aklına önünde duran çocuğun giydiği formanın rengi gelmez bile.

TARAFTAR YANILDI

Eğer G.Saray-Trabzon maçında yaşananlar gerçekse, bilerek, kasten sahaya F.Bahçe formasıyla çıkmak isteyenin forması çıkartılmışsa çok üzücü bir olay. Söylenecek bir söz yoktur. Onları artık Allah 'a havale ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Kuyt da yaşananlarla ilgili olarak “Şampiyon şampiyon gibi davranmalı” dese de VATAN, seremoni kriziyle ilgili olarak çok ilginç bir detayı gün yüzüne çıkardı.

F.Bahçe, ligin 33. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı 'nda oynanan G.Saray derbisindeki seremonide, Trabzon 'a ambargo uyguladı.. Sarı-lacivertliler, maç öncesi futbolcularla birlikte tribünleri selamlayıp seremoniye katılan çocuklar arasında bordo-mavili formaya izin vermedi. Sarı-lacivertli taraftarların aktif olarak kullandıkları bazı siteler Karabük ve Mersin formalarını Trabzon 'la karıştırıp boy boy fotoğlar yayınlayıp G.Saray 'ı hedef alsa da ortaya çıkan bu gerçek tartışmaların tüm seyrini değiştirecek gibi duruyor.

'Bize forma gelmedi'

G.Saray cephesi ise Trabzonspor karşılaşmasında F.Bahçeli formalı çocuğun yer almamasıyla ilgili olarak şu savunmayı yaptı: “Seremonide sadece F.Bahçe ve Mersin forması yok. Son Sivas maçında seremoniye emniyet görevlilerin çocukları çıkmıştı. Soyunma odalarına gitmeden çocuklar stattan ayrılınca formasız kaldık.

Herhangi bir kasıt yok. Biz forma talep ettik ancak elimize ulaşmadı. İletişim kopukluğundan dolayı ortaya çıkan bir durum. Yönetimin olaydan seremoniden sonra haberi oldu.”