Sinan Engin'den bomba iddia

Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde final bileti alan Bayern Münih'in teknik direktörü Heynckes ile görüştüğünü öne sürdü.

Beşiktaş'ta Samet Aybaba dönemi sona eriyor. Kayserispor maçının ardından karar alan yönetim Samat Aybaba ile yollarını ayırma kararı aldı. Beşiktaş'ta bu önemli gelişmeler yaşanırken Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'den önemli bir iddia geldi.

'ÖNDER ÖZEN SPORTİF DİREKTÖR OLACAK'

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında konu hakkında konuşan Engin, 'Hayırlısı olsun. Ben Samet Aybaba'nın bir dostu ve arkadaşı olarak Beşiktaş'ta devam etmesini isterdim. Oluşan şartlarda başarılıdır. Beşiktaş'ta bir yapılanma olacak. Bildiğim kadarıyla Önder Özen, sportif direktör olacak.'dedi.

'BEŞİKTAŞ HEYNCKES İLE GÖRÜŞÜYOR'
Engin, ilerleyen dakikalarda ise Beşiktaş'ın hoca arayışı hakkında dikkat çekici bir iddiada bulundu. Siyah-beyazlı kulübün Bayern Münih'in teknik direktörü Heynckes ile görüştüğünü öne süren Engin,'Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Bayern Münih'in hocasını getirecek. Beşiktaş'a yakışan da budur.' ifadelerini kullandı.