İşte Alper Potuk Transferi İçin Yapılan Transfer Görüşmesi

G.Saray, uzun uğraşlar sonunda Alper Potuk transferinde mutlu sona ulaştı.

Son iki sezondur G.Saray'ın gündeminde olan Alper Potuk, gelecek sezondan itibaren sarı-kırmızılı formayı terletmeye başlayacak. G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın hafta sonu katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği “Büyük futbolcuların transferleri için kulüp başkanları biraraya gelir ve konuşurlar. Bu işler bu şekilde yapılır” sözlerindeki gibi dün her iki kulübün 1 numaralı adamları özel bir toplantı yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşme yapmak için dün İstanbul'a gelen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Les Ottomans Otel'de buluşan Ünal Aysal, yanına sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı da alarak yaklaşık 3 saat kadar süren sıkı bir pazarlığa başladı.

ARTIK SADECE İMZAYA KALDI


Oldukça olumlu bir havada geçen görüşmede Alper Potuk karşılığında Eskişehirspor'a bir miktar para ile iki de oyuncu verilmesi konusunda el sıkışılırken transferin resmiyete dökülmesi için sadece iş imzaya kaldı.

Milli futbolcunun transferinde imza aşamasına gelinirken tek pürüz olarak G.Saray'ın, kırmızı-siyahlı kulübe göndereceği futbolcuların isimleri olarak görülüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Eskişehir'e daha önceki tekliflerinde olduğu gibi Yiğit Gökoğlan ve Emmanuel Culio'yu önerirken Es-Es'in başkanı Halil Ünal bu isimleri kabul etmedi.

Bunun üzerine Ünal Aysal, iki gün süre isteyerek takas için Fatih Terim'in de onayını aldıktan sonra başka isimleri kendilerine sunacaklarını söyledi.

G.Saray'dan Eskişehir'e gidecek isimlerin de belirlenmesinden sonra sarı-kırmızılı kulüp, kırmızı-siyahlı formayla sahaya çıktığı 136 maçta 7 gol atan 22 yaşındaki milli orta saha Alper Potuk için yaklaşık 5.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödeyecek.

O GÖRÜNTÜLER SADECE BEYAZ TV'DE
Beyaz Tv Spor Servisi Alper Potuk için yapılan transfer pazarlığını görüntüledi. Beyaz Tv Spor Servisi zor olanı başardı. Beyaz Tv Spor Servisi denizin ortasından Zodyak botlarla, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın otelinde Alper Potuk için yapılan transfer pazarlığını görüntüledi.

Galatasaraylı yöneticiler Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'la Alper Potuk için transfer görüşmesi yaptı. Uzun süren pazarlıklardan sonuç çıkmayınca, yan masada Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le oturan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, masasından kalkarak Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Eskişehirspor'lu futbolcu Alper Potuk konusunda Halil Ünal ile anlaştı.


ALPER POTUK KIMDIR?

Adı: Alper Potuk
D.Yeri: Afyonkarahisar
D.Tarihi: 08.04.1991
Takım: Eskişehir
Boy: 1.77
Kilo: 71
Mevkii: Orta saha

KARİYERİ

Sezon Takım Maç Gol
2008-13 Eskişehir 126 6
2013- Milli Takım 2