Çanakkale Dardanelspor'da 2. Lig Sevinci

Play-off maçları sonucunda Spor Toto 2. Lig'e yükselen Çanakkale Dardanelspor’da, teknik direktör Tamer Tuna, hedeflerinin daha üst liglere çıkmak olduğunu söyledi.

Yeni yapılanmaya girdiklerini ve aldıkları sonucun kendileri için başarı olduğunu söyleyen Tuna, "Dardanelspor’da hedefler bitmez. Bizim de hedefimiz, başarımızı sürdürerek bir üst lige çıkmak” dedi.

Alanya’da oynanan play off karşılamasında Ümraniyespor'u 5-0 mağlup ederek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Çanakkale Dardanelspor’da futbolculara izin verildi.

Bugün son kez tesislerde bir araya gelen futbolcularla görüşen Teknik Direktör Tamer Tuna, verilen bu arayı iyi değerlendirmelerini isteyerek, yeni sezon kampına hazır olarak gelmelerini söyledi.

Futbolcular, temmuz ayına kadar izne çıktı.

Sezonu değerlendiren Tuna, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini belirterek, “Geçen yıl çok ciddi bir yapılanma içerisine girdik. Oldukça genç bir kadromuz var. Bu yapılanma devam ederken şampiyon olmak, bir üst lige çıkmak çok önemli. Bu sene bu başarı gelmeyebilirdi. Gelmeseydi de biz bu yapılanmaya devam edecektik. Ama mutlu sona ulaştık. Ancak bizim için hedefler bitmiyor. Dardanelspor kariyerinde süper lig tecrübesi olan bir takım. Hedefimiz bu şekilde devam ediyor. Bir yandan yapılanmamızı sürdürüp bir yandan da çıkışa devam etmek istiyoruz. Bu başarıların geleceğinden eminim” dedi.

Dardanelspor’un Kaptanı Samet Albayrak, “Zorlu bir sezon oldu. Ancak mutlu sona ulaştık. Çok mutluyuz. Bizim amacımız direk çıkmaktı. Ama bu play-oflar sonucu oldu. Bu süreci en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyorum” diye konuştu

Dardanelspor’un başarılı kalecisi Erdi Yokuşlu ise, “Çok zor bir sezon oldu. Zorlu maçlar oynadık. Ama üstesinden geldik. Play-offtda çok zorlu iki maç oynadık. Ama kazanmasını bildik. Play-offtan çıkmamız bence daha hayırlı oldu. Çok çalışıyorduk, iyi hazırlanmıştık. Sonuçta başardığımız için mutluyum” diyerek sevincini dile getirdi.

Kaynak: İHA