Bilecik'te, "şöhretler Karması" Maç Yaptı

Bilecik'te, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Şöhretler Karması" maçı yaptı.

Edebali Stadı'ndaki sentetik sahada Bilecik Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen müsabakada, Bilecikspor'un eski takım oyuncuları, geçmiş yıllarda Bilecik'te hizmet vermiş devlet memurları ve esnafların yanı sıra, Bilecik Vali Yardımcısı Hasan Kayhan da yer aldı.

Her iki takım oyuncularının ilerleyen yaşına rağmen, oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 4-4 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Beyaz takım, Mavi takımı 10-7 mağlup etti.

Maçın ardından, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, tüm katılımcıları tebrik ederek, kupa ve katılım belgelerini takdim etti.

Etkinlik sonrasında Yağcı, Şöhretler Karması'na katılanlarla birlikte Kent Ormanı'nda akşam yemeği yedi.

Burada bir konuşma yapan Yağcı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın sadece gençlerin değil, kendisini genç hissedenlerin de bayramı olduğunu ifade etti.

Yağcı, eski dostların bir araya gelerek anılarını tazelediğini belirterek, Bilecik ASKF Başkanı Tosun ve ekibine, birlik ve beraberlik mesajı verme fırsatını sağladıkları için teşekkür etti.

Tosun ise 2 yıldır ulusal bayramlarda geleneksel olarak, "Şöhretler Karması" maçları yaptıklarını ve bu birlik ve beraberliğin devam etmesi için çalıştıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Tosun, Bilecik ASKF'ye verdiği desteklerden dolayı Yağcı'ya plaket verdi.

Gecede, Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, Yağcı, Tosun ve davetliler çiftetelli oynadı

Muhabir: Mesut Tankulu

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA