Askon Futbol Turnuvası Şampiyonu Kıvanç Tekstil

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şubesi’nin üyeleri arasında düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu Kıvanç Tekstil oldu.

15 takımın katıldığı ve 8 hafta süren Askon futbol turnuvasında Kıvanç Tekstil şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada ikinciliği Bakırlar Tekstil üçüncülüğü ise Dalga Su kazandı.

Futbol turnuvasında birinci olan Kıvaç Tekstil’e madalyalarını AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, ikinci olan Bakırlar Tekstil’ e Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, üçüncü olan Dalga Su’ya ise Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan verdi

Milletvekili Erdinç, Askon Adana Şubesinin düzenlediği futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Askon Adana Şubesi Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hiradağı ise, “Bu yıl üçüncüsünü yaptığımız turnuvaya gösterilen ilgi bizi memnun etmiştir. Futbol turnuvamız amacına ulaştı ve üyelerimiz arasındaki kaynaşmaya olumlu katkılar sağladığından dolayı Askon Adana şubesi olarak çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Törene Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zeki Kıvanç, Türkistanlılar Derneği Başkanı İlker Medeni, Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim kurulu üyeleri de katıldı,

Kaynak: İHA