Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur'un Açıklaması

PTT 1. Lig play-off ilk maçında Manisaspor'a 2-0 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Belki maçı kaybettik ama Manisa'ya giderek bu müsabakanın rövanşını alacağız" dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen böyle bir sonuçla karşılaştıklarını söyledi.

İyi oynadıkları dakikalarda gol yemelerinin takımın moralini bozduğunu belirten Uğur, "Yaklaşık 65 dakika bir kişi eksik olmalarına rağmen özverili oynayarak, iki kişilik oynayarak futbolu güzelleştirme adına ellerinden gelen her şeyi yapan oyuncularımı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Abdullah Yılmaz'ın adaletli bir yönetim ortaya koymadığını iddia eden Uğur, şunları söyledi:

"Abdullah hocanın bu müsabakayı alıp izlemesini arzu ediyorum. Verdiği, vermediği kararlarla, futbol adına sahadaki gülünç tek adamdı. Rakibe gösterdiği kırmızı kartta acaba dengeyi sağlamaya mı çalıştı- Verdiği karar gülünçtü. Ne yaptığını bilmeyen bir yönetim gösterdi. MHK bana göre bunları göz önüne alarak ikinci müsabakaya öyle bir hakem ataması yapsın ki bir yılın emeği boşa gitmesin. İkinci müsabaka için adaletli, hüsnü niyetli, doğru gördüğünü çalan hakem arzu ediyoruz."

-Manisaspor Cephesi-

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise deplasmanda oynamalarına rağmen galip gelmeyi başardıklarını belirtti.

Maç boyunca disiplinli bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Erginer, "Rakibe pozisyon vermedik. İki gol bulduk. Oyunun genelinden memnunun ama bu sadece iki ayaklı maçın ilk ayağıydı. Perşembe günü çok önemli bir 90 dakika daha var. İyi hazırlanıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Ömer Yıldız

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA