Medical Park Antalyaspor Akhisar Belediyespor Hazırlıklarına Devam Ediyor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin son üç haftasındaki maçların ikisini sahalarında yapacaklarını belirtti.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında yapacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top sürme ve top kontrol çalışması yaptı. Daha sonra yedişerli 3 gruba ayrılan kırmızı-beyazlı futbolcular, dar alanda kısa pas çalıştı. Kaleciler Sammy ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde takımdan ayrı çalıştığı idmana bel ağrısı bulunan Hakan Arıkan katılmadı.

Antrenman öncesi kentteki bir ilköğretim okulu öğrencileri, teknik direktör Özdilek'e çiçek verdi ve oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Teknik direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesinde haftalık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Ligin son üç haftasındaki maçların ikisini sahalarında yapacaklarını belirten Özdilek, zaman zaman oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını söyledi.

Ligde daha üst sıralarda olmaları gerekirken ciddi puan kayıpları sonucu alt sıralarda kaldıklarını aktaran Özdilek, “Akhisar Belediyespor ile yapacağımız maç üst sıralara çıkmak için önem taşıyor. Rakiplerimiz son dört haftada çok iyi ivme yakaladı. Zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. Bu maç sadece bizi değil birçok takımı ilgilendiriyor ancak biz kendi açımızdan bakıyoruz. Bu maçtan galip ayrılarak yerimizi daha da sağlamlaştırmak istiyoruz. Evimizde iyi oynayan, kolay kaybetmeyen, kazanma ritmi yüksek bir takımız” dedi.

Ligin sonu geldikçe oyuncuları motive etmek, oyunun içinde tutmanın kolay olmadığını kaydeden başarılı teknik adam, “Ligi üçte üç yaparak noktalamak istiyoruz. Akhisar Belediyespor maçını kazanmak bizim için çok önemli. Kazanmak için sahada ne gerekiyorsa yapacağız. Transfer çalışmaları devam ediyor. Transferlerde belirli seviyelere geldik. Ancak bu işin ekonomik tarafı çok önemli. Gelecek haftalarda Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile konuşacağız. Yurt içi ve dışından transfer yapılabiliriz” diye konuştu.

Kaynak: İHA