"Futbolun Mutfağıdankiler" Ödül Töreni Yapıldı

Besni'de "Anadolu Futbolu ve Bölgemizde Futbolun Gelişmesi İçin Yapılması Gerekenler" konulu panel düzenlendi.

Besni Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen panelin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, çocuk ve gençlerin gözleriyle de eğitileceğine inandıklarını belirtti.

Gençlerin bedenen ve ruhen de sağlıklı, ahlaklı bir kişilik sahibi olmasını istediklerini bildiren Turaç, "Bu nedenle gençleri örnek alabileceği, model olarak benimseyebileceği kişilerle bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle burada olan misafirlerimizi davet ettik" dedi.

Panelde konuşmacı olarak TRT Spor Spikeri ve program yapımcısı Erdoğan Arıkan, Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevdet Ünüvar, eski hakemlerden ve TFF Gözlemcisi Kadir Tozlu, Futbol Plas Dergisi Editörü Yılmaz Börükoçin ve Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar yer aldı.

-"Futbolun mutfağındakiler" ödül tören-

Panelin ardından yapılan "Futbolun Mutfağındakiler" ödül töreninde, kategorilerinde birinci seçilen Adıyaman Günebakış Gazetesi, Fotomaç, Cevdet Ünüvar, Futbol Plus, Kadir Tozlu, Mehmet Gönülaçar ve Erdoğan Arıkan'a ödülleri verildi.

Törenin ardından Besni Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak katılımcılara plaket verirken, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan Besni üzümü hediye etti.

Kaynak: AA