Çapa: Bu sezondan memnun değilim

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Geçen sezondan memnundum ancak bu sezondan değilim" dedi.

Çapa, Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıkları sezonun son maçının ardından yaptığı açıklamaya, Ankaralılara, yönetime, hem Başkent hem de diğer kentlerdeki Gençlerbirliği taraftarlarına teşekkür ederek başladı.

Taraftarların kendilerini ilk günden beri bağırlarına bastığını kaydeden Çapa, şöyle konuştu:

"Sıkıntılı dönemlerimizde hep yanımızda oldular. Sportif anlamda geçen sezon iyi işler yaptık. Bireysel anlamda iyi oyuncular yetiştirdik. Altyapıdaki arkadaşları tekrar takıma kazandırdık. Milli takıma oyuncu gönderdik. Bu sezon beklentilerin yüksek olması gayet normaldi. Sezon başında Soner ve Yasin gibi skora katkı yapan oyuncuların ayrılması takımın üretkenliğini etkiledi. Bu sezon yaptığımız transferler ligi tanımıyordu. bazı bölgelere de mecburen transferler yaptık. Geçen sezondan memnundum ancak bu sezondan değilim. Yine de arkadaşlarıma sezonu iyi niyetli tamamladıkları için teşekkür ediyorum"

Çapa, bir gazetecinin "Kayseri Erciyesspor ile anlaştığınızı sizden duyabilir miyiz-" sorusunu ise şöyle cevapladı:

"Başkanımız İlhan Cavcav güzel bir açıklama yaparak hangi takıma gideceğimi söyledi.

İlhan Bey bir rakam da telaffuz etti. İlhan Beyin bir lirası başka takımların bir avrosu gibidir ama ben İlhan Beye teşekkür etmek istiyorum. Beni Türk futboluna kazandıran kendisidir. Bu ailenin bir ferdi olduğumuzu söylemişti. Bende emeği çoktur. Babamdır, başkanımdır."

Bursaspor Teknik Direktörü Başkanı Hikmet Karaman ise "tamamen yerli yapımı" bir Bursaspor izlediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Yabancı oyuncu yoktu. Bugün şans verdiğimiz oyunculardan Doğanay'ın omzu çıktı. Oyundan almak zorunda kaldık. İçeride 'faydalı olamadım" diyerek hıçkırarak ağlıyordu. Altyapıda umut vadeden oyuncularımız var. Keşke bugün Başkanımız İbrahim Yazıcı burada olsaydı da altyapıdan çıkan oyuncularımızı görseydi."

Karaman, bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Hakkınızı helal edin. Yeni sezonda görüşmek üzere" diye konuştu.

Kaynak: AA