Erzincan’da Paintball Turnuvası

31. Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Paintball İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi.

20 takımın katıldığı turnuva zorlu mücadelelere sahne oldu. Eski Buğdaylı Köyü içerisinde geçen müsabakalarda heyecanlı saatler yaşayan katılımcılar özel kıyafetler ve kasklar giyerek kıyasıya mücadele etti. Düzenlenen turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, “Gençlik Haftası dolayısıyla başlatmış olduğumuz faaliyetler gerek sosyal, gerek kültürel gerekse sportif olarak devam ediyor” dedi

Atanur Köseoğlu, amaçlarının bu hafta gençlerle birlikte eğlenmek olduğuna vurgu yaparak, “Bugün burada paintball il turnuvası düzenledik. İlimizden bu turnuvaya yoğun bir talep oldu. Turnuvaya 20 takım katıldı.

Çok zevkli müsabakalar geçiyor. Gençlerimiz hem eğleniyor hem de spor yapıyorlar. Çeşitli etkinliklerimiz devam ediyor ama Hatay’da yapılan saldırı dolayısıyla eğlence tarzında tüm faaliyetlerimizi iptal ettik. Şu anda sportif ve sosyal faaliyetlerimiz var. Haftamız yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

Turnuvaya katılan gençler ise organizasyonu düzenleyen Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, daha önce bir günde kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Gençlik Haftası olarak çeşitli etkinlikler ile kutlanmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak: İHA