Spor Toto 2 .lig

Tokatspor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Şahan, hedeflerinin Namık Altunsoy’un sağladığı avantajı daha ileriye götürerek takımı PTT 1. Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu 4. sırada tamamlayarak Play-Off maçlarına oynamaya hak kazanan Tokatspor'da yönetim Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar ve Devlet Su İşleri (DSİ) 72. Şube Müdürü Mehmet Karaca kahvaltıda bir araya geldi. Tokatspor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Şahan'ın da katıldığı programda konuşma yapan Başkan Çiçek, Tokatspor'un birçok kez Play-Off karşılaşmasında oynadığını, bu defa Play-Off'tan PTT 1. Lig'e yükselmesini arzu ettiklerini söyledi.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ise kısıtlı imkanlarla takımın bu sezon önemli başarılara imza attığının altını çizerek, Play-Off karşılaşmalarında takıma başarılar diledi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tokatspor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Şahan ise hedeflerinin Namık Altunsoy’un sağladığı bu avantajı daha ileriye götürerek takımı PTT 1. Lig'e çıkarmak istediklerini kaydetti.

Hiçbir takımdan eksikleri olmadığını ifade eden Şahan, “Herkes kadar şansımız var, diyoruz. Fakat sahaya çıktığımızda mücadelemiz ve oradaki ortaya koyacağımız doğrular bunu daha netleştirecek. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah Tokat için, takımımız için iyisini yapıp döneceğiz” dedi.

Kaynak: İHA