Sorgun Belediyespor Alt Yapı Çalışmasına Hız Verdi

Yozgat’ı 3 sezondur Bölgesel Amatör Liginde temsil eden ve önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Liginde mücadelesini devam ettirecek olan Sorgun Belediyespor alt yapı çalışmalarına hız verdi.

A Takım sorumlusu Teknik Direktör Feridun Dündar koordinatörlüğünde başlatılan alt yapı çalışmaları Cumartesi günü start alıyor. Teknik Direktör Feridun Dündar, Sorgun’un 70-80 bin nüfuslu bir ilçe olduğunu belirterek “Sorgun’un en büyük eksikliği alt yapı idi. Şu anda alt yapı çalışmalarımız başladı.

Şu ana kadar 80’e yakın gencimiz kayıtlarını yaptırdı. Cumartesi günü saat:10.00’da Sorgun İlçe Stadyumunda ilk antrenmanımızı yapacağız. Burada 2004-2005 doğumlular bir grup, 2000-2003 bir grup, 2000-2001 bir grup, 98-99 doğumlular bir grup, 96-97 doğumlular bir grup, 95-96 doğumlular bir grup olmak üzere toplam 6 grubumuz bulunacak. Her grubu ayrı bir hoca görevlendireceğiz. Buradan yetenekli olan çocuklarımızı A Takıma kazandırmak istiyoruz. İnşallah A Takımdan da daha iyi takımlara göndermek en büyük hedefimiz. Bizim buradaki amacımız Sorgun gençliğine sahip çıkmak, onlara bir şeyler kazandırmak. Bizler bunun çabasını vereceğiz. Alt yapıya bir zamanlar Sorgun Belediyespor’un formasını giyen Mustafa Arslan ve kaleci Murat Ersoy bakacak. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Sorgun ilçe Kaymakamı sayın Levent Kılıç’a, Belediye Başkanımız sayın Ahmet Şimşek’e ve İlçe Spor Müdürümüz Levent Tunçer’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Dündar, ileri ki günlerde Yozgat ve bütün ilçelerdeki yetenekli gençleri Sorgun’a davet edeceklerini, burada yetenekli buldukları gençleri Sorgun Belediyespor A Takıma kazandıracaklarını söyledi.

Kaynak: İHA