Tff Maç Planlama Müdürü Yalçın, İl Müdürü Fındıklı’yı Ziyaret Etti

TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ve TFF Akreditasyon Sorumlusu Cem Akdağ ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play off müsabakaları dolayısıyla Malatya’ya gelen TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, Malatya’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, “Türkiye Futbol Federasyonunun bu çok önemli müsabakaların ilimize veren Sayın Federasyon Başkanına ve tertip kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Malatya bu ve benzeri organizasyonların her zaman üstesinden gelmiştir. Bu müsabakaların problemsiz bir şekilde tamamlanabilmesi için İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen her türlü katkıyı seve seve vereceğimizden kuşkunuz olmasın. Katılan tüm takımlara başarılar diliyor. Lige çıkan kim olursa olsun asıl kazanan Türk futbolu olsun diyorum” dedi.

Ziyarette, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya TFF bayrağı ve rozeti takdim etti

Kaynak: İHA