Sporculardan Başkan Böcek’e Teşekkür Ziyareti

Türkiye Güreş Federasyonu Temsilcisi Liva Çetin, Yıldızlar Güreş Milli Takım antrenörleri ve sporcuları Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

17-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan 16. Uluslararası Yıldızlar Zafer Kupasına katılacak sporcular, kendilerine gösterdikleri desteklerden dolayı Başkan Böcek’i makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Ata sporu güreşlerin yaşatılması için her yıl Feslikan Güreşleri düzenlediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Atalarımızdan günümüze kadar tüm Türk toplumlarında sevilmiş ve önemsenmiş güreşlerimizi, yeni nesil tarafından da benimsenmesi için bugüne kadar her türlü desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Gerek yağlı güreşlerde gerekse de minder güreşlerinde elde edilen ulusal ve uluslararası başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Katılacağınız müsabakada hepinize başarılar dilerim” dedi.

16. Uluslararası Yıldızlar Zafer Kupasına, Konyaaltı Belediyesi İsmet Selekler Kapalı Salonu’nda hazırlandıklarını belirten Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Şahin, “Konyaaltı Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, her zaman bizlere destek oldu. Kendimizi evimizde hissettik. Güzel, rahat bir kamp dönemi geçirdik. Ekip arkadaşlarım adına kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA