Rıza Çalımbay: Volkan ve Sabri bin pişmandır

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay olaylı geçen Fenerbahçe - Galayasaray derbisinin ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Olaylı Fenerbahçe-Galayasaray derbisinin yankıları sürerken maç esnasındaki gerginlikleri ile gündemden düşmeyen Volkan Demirel ve Sabri Sarıoğlu hakkında bir değerlendirme de Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan geldi. CNN Türk ekranlarında aykırı sorulan programına kouk olan Çalımbay önemli değerlendirmelerde bulundu.

'VOLKAN VE SABRİ BİN PİŞMANDIR'

Futbolcudan önce insan yetiştimenin önemine değinen Çalımbay,'Maçta arkadaşlarımızın yaptığı şey çok kötü. Yarın belki Volkan ve Sabri A Milli takımda başka takımlara karşı mücadele edecekler. Volkan ile Sabri ikisi de bin pişman olmuştur ama o anadaki gerginlikten doayı böyle bir şey yapmışlardır'dedi.

'HAKEMLER İNANILMAZ HATALAR YAPIYOR'
Programında bir bölümünde ise hakem hataları hakkında çarpıcı yorumlarda bulunan Çalımbay,'Bu sene bize bir hakem hataları yapıldı, böyle bir şey yok. Bir takımın bu kadar madur edildiğini görmedim. Hakemler inanılmaz hatalar yapıyor. Sivasspor'a yapılan bir hata Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş'a yapılsa o hakem gitti. En az 3 ay ceza alır ve zamanla da kaybolur gider'şeklinde konuştu.