Büyük Maç İçin Taraftar Hazır

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yer alacak ekibi belirleyecek İzmirspor-Ödemiş Belediyespor karşılaşması için, Ödemişli taraftarlar da hazırlıklarını sürdürüyor.

Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, cumartesi günü Alsancak Stadı’nda çıkarma yapacak.
Cumartesi günü saat 16.00’da Alsancak Stadı’nda oynanacak ve kazanan ekibin BAL biletini kapacağı kritik final için otobüs organizasyonu düzenleyen taraftarlar, Ödemişlileri maça bekliyor. Cumartesi günü 13.30’da Hükümet Meydanı’ndan ücretsiz araçlarla hareket edecek olan Ödemiş Belediyespor taraftarı, Alsancak’ı kırmızı-lacivert renklere boyayarak bir sezonluk aranın ardından yeniden BAL’da yer almanın sevincini yaşamak istiyor.

Türkiye’de profesyonel futbol liglerinin ilk golünü atan İzmirspor’u devirerek hem 32 yıllık rövanşı almak, hem de hedefe ulaşmak istediklerini belirten Ödemiş Belediyespor taraftar temsilcisi Fahrettin Toker, “Futbolcularımız sahada, biz tribünde Ödemiş’i en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Taraftarımız Alsancak’ta kapalı tribünde yer alacak. Sıcak hava ya da yağış olması halinde bir sıkıntı yaşanmayacak. Kapalı tribünde destek veriyor olmamız çok olumlu. Bu maç bir sezonun tüm emeğinin sahaya yansıyacağı en önemli maç. Bu nedenle tüm Ödemişlileri Alsancak’ta takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Cumartesi günü 13.30’da kalabalık bir grupla İzmir’e hareket edip takımımıza bu desteği hissettirmek istiyoruz. Hep birlikte kenetlenip, inanırsak amacımıza ulaşırız” dedi.

Kaynak: İHA