47. Cumhurbaşkanlığı Kupası'na Doğru

47. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yarışacak atlar, Kayseri'ye gelmeye başladı.

Hummalı bir çalışma sonucu yarışlar için uygun hale getirilen Amatör Futbol Takımları'nın mücadele ettiği Sümer Tesisleri'nde hazırlıklar tamamlanırken, kupa için yarışacak atlar da geliyor. 17-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak yarışlar için yürütülen hazırlıkları yerinde inceleyen Binicilik Federasyonu Teknik İşler Sorumlusu Levent Özdilek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Biz Kayseri'de bir ilki başarmaya çalışıyoruz. Büyük oranda da başardığımızı söyleyebilirim. 15 gün gibi kısa bir sürede, Sümer Amatör Futbol Sahası'nda yarış hazırlıklarımızı yaptık, ahırlarımızı koyduk. Teknik olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Kayseri'de bu tarz bir yarışın ilk defa gerçekleştiğine dikkat çeken Özdilek, "47. Cumhurbaşkanlığı Kupası Kayseri'de ilk defa yapılacak. Gösteri yapacak Pony cinsi atlarımız geldi. Yarışlara katılacak atlarımız da gelmeye başladı.

Atlar ahırlara yerleşti ve rahatları iyi. Yarışlar iyi geçeceğe benziyor. Bu nedenle vatandaşlarımızı, bütün Kayserili hemşehrilerimizi yarışları izlemeye davet ediyoruz. Yarışlara giriş serbest ve ücret yok. Herkesin yarışları izlemek için buraya gelmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA