Karabükspor , Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadı’nda ligde kalma adına zorlu 90 dakikalık Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Onur sahasında antrenör Suat Sarıcan eşliğinde çalışmalarına başlayan Karabükspor’da sakatlıkları bulunan kaleci Bora ve Selim yer almazken, Gökhan Ünal ise salonda çalışma yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda takım düz koşu, pas ve yarım saha çift kale idman ile taktik çalışması yaptı.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan antrenör Suat Sarıcan, takımın ligde kalacağına inandığını söyledi.

Ligde kalma adına sezona bedel bir tane maç oynayacaklarını belirten Sarıcan, “Bizim için son final. Geçen hafta iki tane final maçımız var dedik, ama Sivas da kaybettik maalesef. Onun için son bir final ve her şeyimizi ortaya koyacağımız kendimizin, oyuncularımızın hem de şehrimizin kaderini belirleyeceği bir maç oynayacağız Fenerbahçe ile. Gerilmeyeceğiz, rahat ve sakin olacağız. Ama kazanmak için, kazanma arzumuz ile arzumuzla kazanma adına ne gerekiyor saha da onu yapacağımız bir maç olacak. Çok rahat olmak zorundayız. Taraftarımıza çok büyük görev düşüyor. Taraftarımız eminim ki 90 dakika arkamız da olacak. Biz taraftarımızın gücü ve varlığı ile Fenerbahçe’yi geçeceğiz” dedi.

Futbolcuların Fenerbahçe maçına motive olduğunu anlatan Sarıcan, “Bu güne kadar gelen bir süreç var, oyuncularımın üzerinde bir baskı da var. Ben bu takımın lig de kalacağına olan inancım yüzde yüz” diye konuştu.

Kaynak: İHA