Karaalioğlu’ndan Yalovaspor Başkanlığı İçin Yeşil İşık

Yalovaspor eski başkanlarından AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nusret Karaalioğlu, yeşil kırmızılı ekibin başkanlığı için yeniden yeşil ışık yaktı.

Sandal Balık'ta bir araya gelen Karaalioğlu ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, İl Başkan Yardımcısı Bayram Koçgündüz, Yalovaspor’un geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yalovaspor’un her zaman yanında olduklarını belirten, Yalovaspor’a en uzun süreli başkanlık yapmış isimlerin başında gelen İşadamı Nusret Karaalioğlu, Yalovaspor’a yeniden başkan olma ihtimaline açık kapı bıraktı.

Karaalioğlu, gazetecilerin, "Yalovaspor Kulübü başkanlığına talip olacak mısınız" sorusuna, "Gördüğünüz gibi İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Yalovaspor’a büyük emekleri geçen Bayram Koçgündüz ile görüşüyoruz. Yalovaspor bu şehrin önemli bir markası. Bir dönem bu kulüpte görev aldık. Bir süre ara verdik. Şuanda Yalovaspor eski günlerini arıyor ve bir yıllık aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e çıktı. Eğer uygun görürsek yeniden göreve talip olur ve Yalovaspor’u başarıya taşırız” diye cevap verdi.

Yalovaspor’un şehir için önemli olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ”Yalovaspor Yalova’nın markasıdır. Gittiği her yerde şehrimizin ismini götürür. Şu andaki durumu ortadadır. Yeniden toparlanma safhasında. Bölgesel Amatör Lig'e çıktı. Yalovaspor’u eski günlerindeki gibi görmek istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Değerli başkanımız Nusret Karaalioğlu ile görüşmeler içindeyiz. Gönlümüz Yalovaspor’un yeniden profesyonel olması ve PTT 1. Lig'e çıkmasından yanadır” diye konuştu.

Kaynak: İHA