CHP Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Bursaspor'a Taziye Ziyaretinde Bulundu

CHP Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatı sebebiyle yeşil beyazlı kulübe taziye ziyaretinde bulundu.

Tekin, “Başkan hak etmediği sıkıntılar yaşadı. Burada siyaset yapmak istemiyorum, ama keşke bu manzaralar yaşanmamış olsaydı” dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte Özlüce Tesisleri’ne gelerek, Bursaspor Kulübü’ne taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde konuşan CHP Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Hepinizin başı sağ olsun. Takdir-i ilahi, yapacak bir şey yok. Kulübün bundan sonraki süreçte başarılı bir grafik izlemesi gerekiyor. Kulüp başkanlığının ötesinde eski bir siyasetçiydi. Olağanüstü hoşgörüsü olan, çok sayıda farklı siyasi düşüncelerde dostları olan bir insandı. İyi bir dostu. Allah rahmet eylesin. Başta ailesine, Bursaspor camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Çok genç yaşta kaybettik. Hak etmediği sıkıntılar yaşadı. Burada siyaset yapmak istemiyorum, ama keşke bu manzaralar yaşanmamış olsaydı. Burası Türkiye ve ne yazık ki bunlar da yaşanıyor” diye konuştu.

Başkan Yazıcı’nın vefatı sebebiyle başkanlık görevini üstlenen Recep Bölükbaşı da, “Ani olmasına üzüldük. Çok başarılı bir başkanımız vardı. Biz de yönetim olarak onunla birlikte birçok başarıyı yakaladık. Allah inşallah Bursa’ya böyle bir acı daha yaşatmaz. Bursaspor Avrupa Kupaları’na gidecek. Başkanımız olmayacak belki, ancak ruhu orada olacak. Başarılı olma arzusundayız. Onun bıraktığı yerden yönetim kurulu olarak devam edeceğiz” dedi.

"NİLÜFER İLE GURUR DUYUYORUZ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Nilüfer Belediyesi’ni de ziyaret etti. Tekin önce Nilüfer Belediyesi’nce yaptırılan Dernekler Yerleşkesi’ne giderek, Başkan Bozbey’den bilgi aldı. Tekin, daha sonra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin eğitim, kültür, spor ve sanata verdiği öneme dikkat çekerek yürütülen projeler hakkında bilgi verdi

Tekin, Nilüfer Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla gurur duyduklarını vurguladı. Nilüfer Belediyesi’nin sosyal projelerinin tüm belediyelere örnek olmasını isteyen Tekin, “Bu çalışmalar önemli çalışmalardır. Türkiye bu çalışmaları örnek almalıdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA