Bursaspor Kulübünden Açıklama

Bursaspor Kulübü, yönetim kurulundan bir kişinin Eskişehirspor karşılaşmasında İbrahim Yazıcı’nın resmini kaldırmaya çalıştığı iddialarını yalanladı.

Bursaspor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“15 Mayıs 2013 tarihinde bir gazetede yayımlanan köşe yazısında, merhum başkanımızın aramızdan ayrılışının ardından ikinci kez yaptığımız toplantının mahiyeti konusunda yazılanlar, hem gerçek dışı, hem de gerek büyük başkanımızın manevi şahsiyetini, gerekse onun dava arkadaşları olarak bizleri son derece üzmüştür. Toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerini, henüz yas tutarken ve büyük kaybımızın acısını yüreğimizde hissederken, başta kongre süreci olmak üzere, başkan adaylığı gibi hassasiyet gerektiren konuları fütursuzca konuşacak kadar, maneviyattan uzak birileri olarak kamuoyuna göstermeye çalışanları esefle kınıyor, bunu başta merhum başkanımıza ve geride bıraktığı gözü yaşlı camiaya yapılmış bir saygısızlık kabul ediyoruz. Büyük Bursaspor camiası bilsin ki, ne söz konusu o toplantıda, ne de bundan sonraki süreçte, başkanımızın bize bıraktığı emaneti muhafaza etme noktasında en küçük bir anlaşmazlığımız ya da sürtüşmemiz yoktur. Aksine o toplantıda, bütün yönetim kurulu üyelerinin üslup, seviye ve başkanımızın manevi şahsiyetine saygı hususunda gösterdikleri özen ve dikkat gündeme getirilmiş, bu sebeple hepimizde oluşan yüksek duygular ve hüzün nedeniyle bir minnet ifadesi olarak, büyük başkanımızın huzurunda onu sessizce alkışlama ihtiyacı hissedilmiştir.

Aramızda bırakın başkanımızın resmini kaldırmaya cür'et etmek, onu aklından bile geçirecek kimse yoktur. Dolayısıyla söz konusu köşe yazısındaki yalan beyan ve yorumların hangi amaca ya da kime hizmet etmek için kaleme alındığını, sanıyorum bizimle birlikte bütün Bursaspor camiası merak etmekle birlikte, henüz acımız tazeyken çıkaılmaya çalışılan bu suni kriz ortamının, bizce Bursaspor'un menfaatleri dışında bütün şer odaklarına hizmetten başka bir hedefi olamaz. Büyük Bursaspor camiasına saygılarımızla”.

Kaynak: İHA