Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo-beyazlılar bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürürken, teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Yöneticilerin vermiş olduğu demeçler ile bu da onların olaya ne kadar sportif baktığını gösteriyor. Tavsiye ediyorum herkese Yılmaz Vural olmaya çalışsın. Büyük takımlar her konuda bize örnek olurken biz büyüğüz derken, büyüklük böyle olmaz. Büyüklük hoşgörü ile olur. Normal insan gibi davranır kin nefreti körüklerseniz. Daha nice Burak Yıldırımlar ölür" dedi.

"HERKESE TAVSİYE EDİYORUM; YILMAZ VURAL OLMAYA ÇALIŞSINLAR"
Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, futbolun sinema ve tiyatro gibi insanların eğlenmesi için olduğunu belirterek, "Fakat, son zamanlarda sertleşen futbol yönetimi maalesef buna bir çözüm bulmuyor. Neden? Çünkü, yönetme durumunda olan arkadaşlarımızın vermiş olduğu demeçler çok tahrik edici. Yöneticilerin vermiş olduğu demeçler ile bu da onların olaya ne kadar sportif baktığını gösteriyor. Tavsiye ediyorum herkese Yılmaz Vural olmaya çalışsınlar. Davranışlarıyla olaylara bakış açılarıyla. Bu işe bir espiri katsınlar. Ne demek 20 yaşında bir gencin ölümü. Bir başka takımı tutuyormuş da öldürülmesi neymiş. Böyle saçma bir şey mi olur. Bunun insani bir değeri yok" şeklinde konuştu.

"KİN VE NEFRETİ KÖRÜKLERSENİZ, DAHA NİCE BURAK YILDIRIMLAR ÖLÜR"
Yılmaz Vural, yöneticilerin güzel demeçler vermesi gerektiğine dikkat çekerek, "Real Madrid'den daha mı büyükler bu takımlar. Çıkarken öp kakla, husumeti devam ettirmek ne kadar ayıp. Büyük takımlar bize hiç iyi örnek olmuyor. Ne kadar ayıptır ki, maçlara seyirci götüremiyorlar. Bunlar kendilerinden utanmalıdırlar yaptıklarından utanmalıdırlar. Çünkü insanlar, yönetenler idareciler korkuyorlar. Bir araya gelirsek bunları engelleyemeyiz. En iyisi gelmesinler daha iyi diye düşünüyorlar. Bu ne büyük bir ayıptır. Büyük takımlar her konuda bize örnek olurken biz büyüğüz derken, büyüklük böyle olmaz. Büyüklük hoşgörü ile olur. Normal insan gibi davranır, kin ve nefreti körüklerseniz. Daha nice Burak Yıldırımlar ölür” diye konuştu.

SELÇUK ÖZTÜRK: "SİVAS MAÇINA RAHAT ÇIKACAĞIZ"
Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de, yaşanan üzücü olaylardan ötürü Fenerbahçe camiasına ve ölen gence başsağlığı dileyerek, olayı kınadıklarını ve futbolun güzellikleri sahada kalması gerektiğini ifade ederek, "Bir hafta kala ligi bitirdik. Bizi yakın takımların maçları vardı. Takımlar streseli, hocalar streseliydi. Sivas maçına rahat çıkacağız. Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanıp 3 puan almaya çalışacağız.İnşallah mutlu son ile 3 puana taraftarlarımıza hediye ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA