Ortakent 1. Amatör Kümeye Çıktı

Muğla 2. Amatör A grubunda sezonu uzun süre yenilgisiz sürdüren Ortakent Yahşi Gençlikspor grubunda şampiyon olarak önümüzdeki sezon Muğla 1. Amatör kümede oynama hakkı kazandı.

Şampiyon son maçında, deplâsmanda oynadığı karşılaşmada Milas Gençlispor’u 3-2 mağlup etti.

Maçın 15. dakikasında Eren Doğan’ın attığı golle 1-0’lık üstünlük sağlayan Ortakent, maçın 35. dakikasında Milas Gençlikspor’dan gelen golle durum eşitlendi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda 65. dakikada Hasan Çiftçi’nin golüyle öne geçen Ortakent Yahşi Gençlik durumu 2-1 yaptı. 70. dakikada Milas Gençlikspor bir kez daha beraberliği sağladı. 83. dakikada Hasan Çiftçi kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak Ortakent Yahşi Gençliksporu 3-2 lik üstünlüğe taşıdı.

Sezonun son maçını da galip tamamlayarak 11 galibiyetle şampiyon olan Ortakent Yahşi Gençlikspor bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Ortakent Yahşi Gençlikspor teknik direktörü Hikmet İnce, iyi bir sezon geçirdiklerini dile getirerek, önümüzdeki sezona birkaç takviye oyuncuyla daha iyi bir ekip kurarak şampiyonluk iddialarını sürdüreceklerini, amaçlarının 1. Amatör Kümede de şampiyon olup Süper Amatöre çıkmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA