Mehmet Özdilek’ten Tekirovaspor’a Moral Ziyareti

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve yardımcıları Tekirova Belediyesipor’u Play-Off maçı öncesi ziyaret ederek moral verdi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörlerden Namık Yüksel, Abdülkerim Koç, Sedat Karabük Play-Off’da mücadele edecek olan Tekirova Belediyespor’u ziyaret etti. Teknik ekibi karşılayan Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras, ziyaret kadar zamanlamasının da çok anlamlı olduğunu belirtti.

Ziyaret kapsamında Tekirova’ya gelen Mehmet Özdilek ve yardımcıları ile önce Meydan Restoran’da kahvaltı yapıldı, ardından Tekirova Belediyespor’un sosyal tesislerine gidildi.

Tesis hakkında bilgi veren Yusuf Üras “Genç ve gelişme çağında olan kulübümüz bu tesislerde çalışmalarını sürdürüyor. Antalyaspor’un varlığı ve desteği bizler için çok önemli. Bölgesinin gururu olan bir takımın yaratırken yaşadığımız ve sıkıntılar sonunda ödülümüz Play-Off’lar oldu. Bu maçların öncesinde takıma moral verdiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Tekirova Belediysespor’u yakından takip ettiğini belirten Medical Park Antalyaspor’un başarılı Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Play-Off’a kalmanın büyük bir başarı olduğuna dikkat çekerek, “Tekirova Belediyespor çok ciddi bir başarıya imza attı. Play-Off’lara kalmak bile büyük başarı. Şimdi artık daha zorlu maçlara çıkacak. Zira rakipleri de ikinci lige çıkmak istiyor. Bu tür maçlar zorluk derecesi çok önemli maçlardır. İnşallah iyi konsantre olur ve ikinci lige çıkar, çünkü gerek tesisi gerek taraftarı gerekse de yönetim ve oyuncu kadrosu ile ikinci ligi fazlasıyla hak ediyor Tekirova Belediyespor” dedi.

Kaynak: İHA