Edirne Gençlik Haftası’nda Spor Organizasyonlarına Doyacak

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Mayıs ayında Edirne’de çok sayıda spor organizasyonları düzenleyeceklerini belirtti.

Ocak, Aliço Güreş Eğitim Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyerek yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı öncesi birtakım değerlendirmelerde bulundu. Bu yıl bayram hazırlıklarına erken başladıklarını kaydeden İl Müdürü Serhat Ocak, 15-21 Mayıs tarihleri arasındaki Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında birçok etkinliğe imza atacaklarını kaydetti.

Ocak, şunları söyledi:
“15 Mayıs Çarşamba günü (yarın) 09:15’te 25 Kasım Stadyumu’ndan Atatürk Anıtı’na kadar kortej eşliğinde yüründükten sonra anıta çelenk sunulacak ve arkasından halkoyunu ekipleri gösteri yapacak. 16 Mayıs tarihinde Aliço Güreş Eğitim Merkezi’nde satranç turnuvası düzenlenecek. 18 Mayıs’ta Söğütlük Kent Ormanı’nda plaj voleybolu düzenlenecek. Aynı gün akşamüzeri Hıdırlık Tabya’da uçurtma şenliği yapılacak. 19 Mayıs günü tenis turnuvası, yine kent ormanında spor festivali düzenlenecek. 20 Mayıs tarihinde ise Fatih Spor Kapalı Spor Salonu’nda yüzme yarışmaları yapılacak.”
Ocak son olarak Gençlik Haftası’nın 21 Mayıs’ta bağlama konseri ile sona ereceğini kaydetti.

Kaynak: İHA