Otik, Türkiye Finallerinde

Ordu Tenis İhtisas Kulübü(OTİK), Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Samsun Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda, oynana yarı final karşılaşmasında Spor Lisesi’nin 3-0 ile geçen OTİK’in genç bayanları İstanbul’da oynanacak olan Türkiye finallerine kaldı. Ordu Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Sibel Yılmaz, OTİK Bayan Voleybol Takımı'nın Türkiye’deki 16 takım arasına girmesinin büyük mutluluk verdiğini belirterek hedeflerinin Türkiye derecesi yapmak olduğunu söyledi.

OTİK Voleybol Şube Sorumlusu Fatma Kalpaklıoğlu ise, “Öncelikle ekip olarak çok yol kat ettik. Hedefimize adım adım yürüyoruz. Önemli olan başarıyı yakalamaktır. Biz antrenör, sporcular ve yönetim olarak, hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Finalle kalma başarısını gösteren sporcularımız ve antrenörümüz Ozan Aktaç’a teşekkür ediyorum. Bizim bu takıma sporcu transferimiz olmadı. Hepsi Ordu’nun çocuklarıdır. Onların geleceği için, bu başarılar çok önem arz ediyor. Önce kendileri için sonra bizim için mücadele ediyorlar. Onlar Ordu’nun savaşçı kızları diye ifade ediyorum. İnşallah daha büyük başarıları ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA