Halter Şampiyonu Muharrem Şahin’e Coşkulu Karşılama

Peru’da gerçekleştirilen Dünya Gençler Halter Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Muharrem Şahin, memleketi Kayseri’de coşku ile karşılandı.

Havaalanında yapılan karşılamaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen ve Muharrem Şahin’in ailesi ile arkadaşları katıldı.

Şahin’in arkadaşları, ‘Şampiyon Evine Hoş geldin’ pankartı açtı. Yapılan karşılamada konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, “03-11 Mayıs tarihleri arasında Peru'da yapılan Dünya Gençler Halter Şampiyonasında ilimiz sporcusu Muharrem Şahin 56 kilogramda Dünya Şampiyonu oldu. Ayrıca toplamda da dünya 3.'sü olmuştur. Muharrem'in bu ilk derecesi değil. 2 yıl öncede Avrupa 3.'sü olmuştu. Muharrem’in önünde şimdi Akdeniz oyunları var. Bu ülkemizde yapılacak bir organizasyon. Orada da Muharrem'in birinci olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Dünya Gençler Halter Şampiyonu Muharrem Şahin ise, “Çok güzel bir başarı sağladım. Öncelikle hocama çok teşekkür ediyorum. Çok iyi bir kamp sürecinden geçtik. Şimdiki hedefimiz Akdeniz oyunları olacak. İnşallah orada da hocamla devam ettiğim sürece altın madalya alacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

Muharrem Şahin’in antrenörü Gökhan Taşçı da, "Muharrem'in başarılarının devamını diliyorum. Elinden geleni yaptı. Önümüzde Akdeniz oyunlar var. Ben orada da başarısını sürdüreceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA