Torku Konyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 34. hafta maçında Torku Konyaspor sahasında ligden düşen MKE Ankaragücü’nü penaltıdan attığı tek golle yendi.

Torku Konyaspor bu galibiyetle Spor Toto Süper Lig’e çıkacak 3. takımın belirleneceği Play-off’a kalan takımlardan biri oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, çok stresli geçen maçta sadece galibiyete odaklandıklarını belirterek, "Şuan gerçekten bitmiş durumdayım. Çok stresli bir maçtı, bize sadece galibiyet lazımdı ve onu da aldık. Taraftarımız bizi Play-off’ta ne olursa olsun desteklesin. 4 takım var ve Play-off’tan Spor Toto Süper Lig’e çıkma şansımız var. Bütün takımların şansları eşit. Herkese başarılar diliyorum. Sadece destek istiyoruz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizi desteklesinler” dedi

Torku Konyasporlu futbolcular Selim Ay ve Murat Akın’da, taraftar desteğine teşekkür ederek, zor geçeceğini bildikleri maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutluluklarını dile getirdiler.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, 8 eksik oyuncuyla Konya’ya geldiklerini ve başa baş bir oyun sergilediklerini vurgulayarak, "Sahada yüreğimizi ortaya koyduk. Aslanlar gibi mücadele ettik. Torku Konyaspor basın sözcüsü bu maçı farklı kazanacaklarını söylemişti. Penaltıdan tek gol attılar, basın sözcüsünün söyledikleri de kendine kaldı. Hiçbir şaibeye meydan vermeden oynadık" diye konuştu.

MKE Ankaragücü oyuncuları Gürkan Alver ve Artun Kütükçü’de, ligden düştükleri için üzgün olduklarını söylerken, onurlu bir oyun sergilediklerini kaydettiler.

Kaynak: İHA