Dragon Bot Yarışları Başladı

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen '2.Dragon Bot Yarışları' başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Samsun Valiliği tarafından organize edilen 2.Dragon Bot Yarışları Samsun Limanı içinde başladı.

Samsun'da bu yıl ikinci kez düzenlenen Dragon Bot Yarışları'na 10 kürekçi ile 1 davulcudan oluşan 56 firma takımının yaklaşık bin kişinin mücadelesi nefes kesti. Renkli görüntülerin izlendiği yarışmada, liman içindeki mücadele karadaki müzik ve şovlarla bütünleşti. Dragon Bot Yarışları bugün yapılacak final yarışlarıyla sona erecek. Konu hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın ve Samsun Valimizin Hüseyin Aksoy'un destekleriyle, Dragon Yarışları'nın ikincisi başladı.

Bu yarışlara 56 takım katıldı.

Katılımdan memnunuz. Seyirci acısından yağmurun olması halkımızı engelledi. Yine de güzel bir yarışma oluyor. Spor için çok önemli etkinlik. Yapılan bu faaliyetlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da da teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA